Aanrechtbladen


Wijnand Veldhuizen startte in 1995 met zijn onderneming Rosta Roccia Terrazzo. Inmiddels maakte hij meer dan 800 Terrazzo Aanrechtbladen. In strak modern design, landelijk of klassiek, alles is mogelijk. Naadloos ter plaatse gestort, tot 15 meter aan één stuk, met een maximale bladdikte van 15 centimeter. In meer dan 300 kleur- en structuurvariëteiten.

Inmiddels heeft Wijnand Veldhuizen zijn bedrijf overgedragen aan zijn opvolger: Henk Pater. Wijnand zal nog geruime tijd blijven meewerken om de overname goed te laten verlopen. Ook zal hij hem de fijne kneepjes van het terrazzo vak gaan bijbrengen.

Ook in Terrazzo Betonnen Aanrechtbladen heeft Rosta Roccia zich gespecialiseerd. Onze Betonnen bladen onderscheiden zich doordat deze vrij zijn van scheuren. Onze bladen worden in het werk gevlinderd, wat zorgt voor een meer egale uitstraling, geen gaatjes in de verticale randen van het blad. In diverse grijstinten leverbaar. Ook ontwikkelden wij een speciale serie Betonnen bladen in warme aardetinten.

Terrazzobladen zijn ook uitermate geschikt voor horecakeukens, super hygiënisch, enorm duurzaam en erg onderhoudsvriendelijk!
Rosta Roccia vervaardigde aanrechtbladen, werkbladen en barbladen voor diverse horecagelegenheden.

Rosta Roccia bezoekt u thuis voor een vrijblijvende kennismaking, het bekijken van monsters en foto's en het bepalen van de kleur en structuur van uw blad. Ook kunnen eventuele bijzonderheden tijdens dit gesprek worden meegenomen.